Onze diensten

Quotes

Daphne Willenbroek (HR adviseur Basic Fit Nederland)

Wij maken als organisatie regelmatig gebruik van de dienstverlening van Delen ABC. Arbeidsdeskundige Len van der Burgh voorziet ons van advies op het gebied van preventie en begeleiding bij arbeidsverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Len van der Burgh zien wij als een zeer bekwame en kundige arbeidsdeskundige. Op professionele wijze informeert hij over de wettelijke verplichtingen van werknemer en werkgever. Door zijn prettige en open communicatie weet hij de gedeelde verantwoordelijkheden van beide partijen duidelijk te maken. Zijn adviezen zijn helder en door zijn betrouwbare overkomen verlopen doorgaans lastige re-integratietrajecten beter en prettiger.

Het is duidelijk dan Len jarenlange ervaring heeft binnen diverse instellingen die een link hebben met de sociale wetgeving. Hierdoor weet hij de juiste route te vinden en de benodigde experts in te schakelen. Bij problematieken op het gebied van arbeidsverzuim en arbeidsongeschiktheid bevelen wij Delen ABC dan ook van harte aan.

Ineke

Len heeft hij mij door een extreem zware periode heengesleept, nl de periode dat ik moest accepteren dat mijn lijf minder kon dan mijn hoofd. Door zijn jarenlange ervaring bij UWV, sleepte hij mij door het woud aan regels heen, onder meer bij UWV, maar ook door de regelgeving van de centrale overheid. Hij zorgde dat wij het zorgvuldig en correct afhandelden.

Daarnaast is hij een erg goede coach en heeft hij gezorgd dat ik weer met vertrouwen de toekomst in ging.

Wim Harmsen (rector Gymnasium Bernrode)

Met de schoolleiding en coördinatoren van Gymnasium Bernrode (5 personen) zijn we een dag door Len en Harry getraind in het voeren van verzuimgesprekken en hebben we ons verdiept in een aantal theoretische kaders die met verzuim te maken hebben.

Marc Houtman

Ik vond deze les ongelofelijk goed en interessant. De wijze van opleiden van mevrouw Dona was enorm goed en prettig te noemen. Absoluut een aanwinst voor deze opleiding. Goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral haar manier van acteren en empatisch vermogen zijn echt top te noemen.

W. van Raffen (directeur Vakopleiding techniek)

Als kleine regionale opleider heb je de middelen niet in huis om een goed re-integratietraject voor zieke medewerkers te bewerkstellingen. Met behulp van DELEN ABC hebben wij twee intensieve trajecten succesvol tot een goed einde gebracht.